Over ons

Ladrie Accountancy & Advies

Wij geloven dat een ondernemer moet doen waar hij het beste in is: ondernemen. Succesvol ondernemen vraagt om inzichtelijk en strategisch financieel beleid. Als uw accountant hebben wij hierin een ondersteunende en adviserende rol.

Dit doen we door niet alleen terug te kijken maar vooral samen vooruit te kijken. Wij ondersteunen met de dagelijkse boekhouding en verzorgen uw belastingaangiften en financiële verslaglegging zoals jaarrekeningen. tevens signaleren we tijdig kansen op het gebied van administratie, belastingen, subsidiemogelijkheden en meer. Dat vinden wij normaal.

Zo zorgen we er samen voor dat u zich met een gerust hart kunt concentreren op uw kernactiviteiten en de toekomst van uw bedrijf.

Wil je meer weten over ons? Neem dan contact met ons op.

 

Laurens Driesser AA

Laurens Driesser AA

Accountant en oprichter

Ik ben ruim 10 jaar werkzaam binnen de accountancy. Inmiddels ben ik gecertificeerd accountant (AA) en ingeschreven bij de NBA. Na ruim 5 jaar voor een big-4 kantoor gewerkt te hebben, heb ik Ladrie Accountancy & Advies opgericht. De manier waarop ik naar het vak van accountant kijk is anders dan hoe het al jaren gaat binnen onze branche.

Ik geloof er in dat digitaliseren het voeren van de administratie en het opstellen van de jaarrekening steeds eenvoudiger maken. Door de automatisering goed toe te passen ontstaat er ruimte om te doen waar het echt om draait, kijken naar de cijfers en deze samen met de ondernemer te vertalen naar zijn situatie.

Ik ben altijd bezig met nieuwe technologie en vind daarom Smart-Watches zo leuk. In mijn vrije tijd ga ik graag golfen. Lekker buiten zijn en je hoofd leeg maken. Vaak schieten dan de beste ideeën te binnen.

Kunnen wij u terug bellen?
Contact

Ladrie Accountancy & Advies
info@ladrie.com
076 700 2178

Neerloopweg 38
4814 RS Breda

Kamer van Koophandel 84553383
BTW Nummer NL863256995B01