Administratie automatiseren

Automatisering van uw financiële administratie

We analyseren de huidige financiële administratie en maken de verborgen kosten hiervan inzichtelijk. We stellen een verbeterplan op om de financiële administratie efficiënter en effectiever te maken. Hierbij houden we rekening met de belangrijke processen binnen de organisatie.

Binnen veel bedrijven is de financiële administratie niet gekoppeld aan de overige systemen. Facturen worden bijvoorbeeld nog handmatig geboekt in de financiële administratie. Dit is arbeidsintensief maar ook foutgevoelig. Het handmatig verwerken van inkoopfacturen kost een ondernemer ongeveer 15 minuten per factuur. Dit is vanaf het ontvangen per post tot en met het betalen via internet bankieren. Dit kan veel sneller en eenvoudiger.

Door gebruik te maken van slimme software worden facturen automatisch ingelezen in de financiële administratie. De betaling kan tevens in de bank klaar gezet worden. Hierdoor zijn er minder handelingen nodig en is de kans op fouten sterk verminderd. Dit is slechts één van de mogelijkheden om de administratie te optimaliseren.

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij komen graag een keer op de koffie!

Kunnen wij u terug bellen?
Contact

Ladrie Accountancy & Advies
info@ladrie.com
076 700 2178

Neerloopweg 38
4814 RS Breda

Kamer van Koophandel 84553383
BTW Nummer NL863256995B01